Bodrum Son Dakika Yangın / Bodrum'da Ağılda Çıkan Yangın 30 Keçiyi Telef Etti - Son ... - Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.. Muğla milas'ta, bodrum ilçesi sınırlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Geniş bir alanı etkisi altına alan yangın nedeniyle bodrum'daki yurttaşlar panik yaşadı. 13:20 hem suçlu, hem güçlü. .bodrum ilçesinde kumbahçe bölgesinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı saat 13.00 sırlrında evlere yakın bir bölgede yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve ormanlık alanda yangın çıktı.

29.07.2021 15:33 | son güncelleme : Bölgeden gelen son dakika haberine göre; Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın çıktı! İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için yangına müdahale ediyor. Geniş bir alanı etkisi altına alan yangın nedeniyle bodrum'daki yurttaşlar panik yaşadı.

Son dakika: Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın - Takvim
Son dakika: Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın - Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Aa muhabiri ali ballı, bodrum'daki yangına ilişkin son gelişmeleri aktardı. İşte bodrum yangını son dakika haberleri ve son bilgiler. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Dün dün 20:22 son dakika haberi: Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… son dakika bodrum !!! Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.

Bodrum 'da bulunan bir otelde yangın çıktı.

Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için yangına müdahale ediyor. Motosikletten düşen genç kız yaralandı. Anasayfa » uncategorized » son dakika bodrum !!! Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… son dakika bodrum !!! 13.05.2021 19:14 | son güncelleme: Muğla milas'ta, bodrum ilçesi sınırlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı. Türki̇ye 31.07.2021, 13:51 31.07.2021, 13:53 soner ki̇raz. Türkiye'den panik yaratan yangın haberleri gelmeye devam ediyor.

Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. Bodrum yangın ile ilgili 15 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. 13.05.2021 19:14 | son güncelleme: Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… son dakika bodrum !!!

Son dakika... Bodrum'da yangın - Son Dakika Flaş Haberler
Son dakika... Bodrum'da yangın - Son Dakika Flaş Haberler from i2.cnnturk.com
29.07.2021 15:33 | son güncelleme : Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı. Türkiye'den panik yaratan yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… son dakika bodrum !!!

Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı.

Bodrum'da bugün öğle saatlerinde başlayan yangın büyüdü. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın çıktı! Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. İşte muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangının son dakika haberi. Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için yangına müdahale ediyor. .bodrum ilçesinde kumbahçe bölgesinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı saat 13.00 sırlrında evlere yakın bir bölgede yangın çıktı. 29.07.2021 15:33 | son güncelleme : Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. En son bodrum haberleri anında burada. İşte bodrum yangını son dakika haberleri ve son bilgiler.

Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Aa muhabiri ali ballı, bodrum'daki yangına ilişkin son gelişmeleri aktardı. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Bodrum haber, güncel haberlerin yanı sıra, emlak, turizm, spor son daki̇ka. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için yangına müdahale ediyor.

Bodrum'da Korkutan Yangın - Son Dakika
Bodrum'da Korkutan Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Bakan koca koronavirüste son durumu paylaştı. Kuyucak ve güvercinlik'teki yangın kontrol altına alındı. Gelen son dakika haberlerine göre bodrum'da korkutan yangın evlere 5 metre kala söndürüldü, tarım araçları kül oldu muğla'nın bodrum ilçesin de çıkan yangında, zeytin ağaçları, mandalina ağaçları. Güvercinlik mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vali civelek, yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için çaba harcandığını ve çevre illerden destek ekip istendiğini açıkladı. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için yangına müdahale ediyor. Gelen son dakika haberine göre, bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı.

Vali civelek, yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için çaba harcandığını ve çevre illerden destek ekip istendiğini açıkladı.

Anasayfa » uncategorized » son dakika bodrum !!! 13:20 hem suçlu, hem güçlü. Vali civelek, yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için çaba harcandığını ve çevre illerden destek ekip istendiğini açıkladı. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. Son dakika haberine göre, bodrum'un ardından aydın'ın didim ilçesindeki i̇mbat koyu'nda ve alanya'da da yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Güvercinlik mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum haberleri, bodrum ile ilgili son dakika haberleri ve en son gelişmeler. Nilay er31 temmuz 2021son güncelleme: Bodrum haber, güncel haberlerin yanı sıra, emlak, turizm, spor son daki̇ka. Bodrum haber bodrum'un ilk haber sitesidir. Geniş bir alanı etkisi altına alan yangın nedeniyle bodrum'daki yurttaşlar panik yaşadı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde, dün öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alınamıyor bodrum son dakika. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı.